fbpx De Reiger | Corpuss
Project

Aan de Leie

Altijd al gedroomd van een eigendom met zicht op de groene Leieboorden? Op ware top ligging - dit kleinschalige woonproject met één voor één prachtig afgewerkte appartementen. Dit is uw kans!
Er is keuze tussen 1 of 2 slaapkamer appartementen.

Top ligging

Wonen aan de oevers van de Leie. Binnenkort rijst het prachtige nieuwe woonproject genaamd De Reiger. In de Leiestraat te Wervik op een boogscheut van het centrum met uniek zicht vanop het terras - bouwen we 5 appartementen en 1 winkelruimte. Ruime parkings op het gelijkvloers met doordachte circulatie en binnentuin via de Keizerstraat (jaagpad), maakt van dit herbouw-nieuwbouw project een ware parel.

De Leieboorden zijn 'the place to be'. Een groene zone bij uitstek waar jong en oud verzamelen om ongestoord te genieten. En dat midden in de stad.

Uiterst laag verbruik

Onze focus ligt op energiezuinige constructies gebouwd conform de huidige EPB-regelgeving. Zo garanderen we een daling van de stookkosten en een verhoging van het wooncomfort.

Daarnaast kunt u ook kiezen voor zonnepanelen. Elke bewoner krijgt een eigen beschikbare ruimte op het dak. Met deze installatie staan wij u bij een lager E-peil te bereiken en zo ook een mooie premie op te strijken die de investeringskost terugverdient.

Er is een afgesloten garage bij de appartementen aanwezig.

Start bouw

De sloop van voormalige woningen werd voltooid. Het terrein waar de nieuwe appartementen zich zullen vestigen wordt heden bouwklaar gemaakt. Eind 2023 starten de ruwbouwwerken. We spreken hier over een herbouw-nieuwbouw.

Achter de schermen zijn we al geruime tijd druk bezig met alle voorbereidingen. We kijken samen met jullie uit naar de bouwstart van deze appartementen.

Afwerking

De volledige afwerking is inbegrepen in de prijs. U bent op heden vrij een eigen keuze te maken voor de binnenafwerking.

Type Slaapkamers Woonoppervlakte Tuin Terras Garages Bekijk unit
Te koopAppartement - 142,29 m² - 25,63 m² - Bekijk unit
VerkochtAppartement - - - - - Verkocht
Te koopAppartement - 102,25 m² - 12,05 m² - Bekijk unit
Te koopAppartement - 75,01 m² - 6,68 m² - Bekijk unit
Te koopAppartement - 78,56 m² - 7,34 m² - Bekijk unit
Te koopCommerciële ruimte - 79,81 m² - 6,90 m² - Bekijk unit
Te koopParking - - - - - Bekijk unit

Gelijkaardige projecten

Vlaamse Confederatie Bouw

Ik BEN mee

Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars

Safety my priority

WTCB

Onze klanten aan het woord

StatistiekenCorpuss in cijfers

1989Ons oprichtingsjaar maakt bijna 35 jaar ervaring
246Opgeleverde woningen en projecten
1253Facebook volgers
5862m² groene woonomgeving op Forum Ambrosius

Hou me op de hoogte!

We houden je op de hoogte van alle nieuwtjes en updates binnen Corpuss!