fbpx We maken vaart.... op Forum Schonekeer | Corpuss

We maken vaart.... op Forum Schonekeer

Terug naar nieuws overzicht
20 februari 2019

We maken wel degelijk vaart op Forum Schonekeer. Van een heuse bouwput die te bezichtigen was op nieuwbouwzondag 6 mei 2018 tot de eerste steenlegging. Het lijkt alsof het gisteren was of toch niet? Voor onze ruwbouw mannen een levendig project waar ze dag in dag uit gaan voor hun passie; bouwen met oog voor kwaliteit en degelijkheid! Samen zijn wij met Corpuss de draagkracht achter het nieuwe inbreidingsproject Forum Schonekeer. Zoals ze het wel eens tussen pot en pint durven zeggen ‘het gaat vooruit, die skwoine weuningen langs de Skwoinekjeer’

 

11 nieuwe woningen in een fantastisch groene setting mét ondergrondse garages op een boogscheut van het centrum Lauwe!

 

Lauwe leeft, Lauwe is met Forum Schonekeer de voorloper van de toekomstige bouwfilosofie. Comfortabel wonen in het groen nabij de dorpskern. Energiezuinige nieuwbouwwoningen die beantwoorden aan de energiebehoeftes van vandaag. Maar ook ruimte om te wonen, we bouwen ruime woningen om er met een gezin te kunnen functioneren en zelfs 5 vólwaardige slaapkamers te creëren! Maar dat niet alleen, we maken een mix van zowel een aanbod van woningen als appartementen met tuin en/of terras.

Forum Schonekeer is een plek voor jong en oud, groot of klein. Hier komt u pas écht thuis!

 

Een nieuwe wind in de beleving van het wonen! Alle bewoners genieten van een groen binnenhof waar mensen met elkaar een praatje kunnen slaan en kinderen veilig kunnen spelen weg van de drukke straat.

Wagens laten we ondergronds parkeren, deze doorstroom zorgt voor rechtstreekse verbinding tussen garage en woning. Bij elke woning hoort een dubbele of enkele garage en extra berging, en dit volledig inbegrepen id prijs!

 

Het bouwen van dit volledige project met ondergrondse garages vraagt dan ook de nodige knowhow. Met reeds meer of 30 jaar ervaring in de bouwsector kan vader Johan zich vanaf nu beroepen op zijn 2 kinderen. Emiel als bouwkundig ingenieur zorgt voor technische ondersteuning bij de uitvoering en organisatie op de werkvloer. Dochter Louise neemt de marketing en verkoop op zich. De ingerichte kijkwoning was een groot succes! Die was reeds na het 3e bezoek verkocht. Een meerwaarde voor u om rechtstreeks bij de bouwfirma te kopen die het volledige bouwproces opvolgt.

 

De verkoop van de nieuwe woningen loopt op volle toeren, wees er snel bij! 

 

Ook de appartementen langs de Schonekeerstraat, nog keuze uit de laatste 4.

 

Volg ons en het project via onze Facebook pagina Corpuss.

 

Meer info over het aanbod op Forum Schonekeer.

 

Tot binnenkort misschien!

Vlaamse Confederatie Bouw

Ik BEN mee

Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars

Safety my priority

WTCB

Onze klanten aan het woord

StatistiekenCorpuss in cijfers

1989Ons oprichtingsjaar maakt bijna 35 jaar ervaring
246Opgeleverde woningen en projecten
1253Facebook volgers
5862m² groene woonomgeving op Forum Ambrosius

Hou me op de hoogte!

We houden je op de hoogte van alle nieuwtjes en updates binnen Corpuss!