fbpx Veel belangstelling voor FORUM SCHONEKEER | Corpuss

Veel belangstelling voor FORUM SCHONEKEER

Terug naar nieuws overzicht
7 mei 2018

Afgelopen zondag 6 mei 2018 op Open Wervendag, kon je een bezoekje brengen aan FORUM SCHONEKEER te Lauwe. Heel wat bezoekers genoten van een fijne rondleiding doorheen de 1e fase van het project. Het ganse project werd a.d.h.v. beeldmateriaal, een 3D voorstelling & technische uitleg toegelicht. Verder kon je in het infopunt persoonlijke uitleg krijgen of advies inwinnen. Ook de zon was van de partij, er hing een gezellige sfeer over het Forum. Onder de feesttent kon iedereen genieten van een fris drankje en het adembenemende uitzicht over de bouwput van fase 2.

 

Wat fijn om zoveel geïnteresseerden te mogen ontvangen op onze werfplaats. De interesse in het Forum leeft bij jong en oud. Het is duidelijk dat de bouw van dit project, niet zomaar een alledaags project is.

 

Keuze van eigen afwerkingsmaterialen is NU nog mogelijk. Heb je interesse, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen wij hier rekening mee houden voor verdere planning en bestellingen.

De appartementen van Fase 1 zullen instapklaar zijn oktober 2018. Kort daarna volgen de woningen van Fase 2, deze zullen volledig afgewerkt zijn tegen eind 2018 - begin 2019.

 

Toon mijn interesse hier

Bel ons 056 20 66 96

Bereik ons via mail info@corpuss.be

 

Forum Schonekeer, hier kom je écht thuis!

Tot binnenkort

Vlaamse Confederatie Bouw

Ik BEN mee

Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars

Safety my priority

WTCB

Onze klanten aan het woord

StatistiekenCorpuss in cijfers

1989Ons oprichtingsjaar maakt bijna 35 jaar ervaring
246Opgeleverde woningen en projecten
1559Facebook volgers
5862m² groene woonomgeving op Forum Ambrosius

Hou me op de hoogte!

We houden je op de hoogte van alle nieuwtjes en updates binnen Corpuss!