fbpx Tuinaanleg Forum Ambrosius | Corpuss

Tuinaanleg Forum Ambrosius

Terug naar nieuws overzicht
16 maart 2023

Afgelopen weken werd er hard gewerkt aan de aanleg van de groene omgeving op Forum Ambrosius. Naast een zuidgerichte binnentuin genieten de bewoners ook van een private tuin met terras op het gelijkvloers. Het tuinconcept omarmt sterke groenblijvende planten verschillend in hoogtes, lage en hoge met onderhoudsvriendelijke bomen, hagen en grassen. Tevens schenken wij ook de nodige aandacht om een natuurlijke afscheiding te voorzien tussen private tuin en gemeenschappelijke binnentuin.

Één ding is zeker, op Forum Ambrosius geniet je van alle rust omgeven in het groen. De appartementen liggen weg van de straat, waardoor we de rust in alle opzichten kunnen bieden aan de nieuwe bewoners. Ondertussen werd de voet- en fietsweg langs de Wolvestraat ook volledig heraangelegd met afsluitingen en toegangspoort. Met rust bedoelen we, hier hoor je letterlijk de vogels fluiten, maar ook door het afgesloten binnengebied die enkel toegankelijk is voor bewoners en hun bezoek, is het een waar plezier hier te mogen wonen.

Binnenshuis werken we aan de laatste finale afwerking van alle appartementen. Schilderwerken lopen op volle toeren, waarna het poetswerk kan beginnen. De nieuwe eigenaars staan alvast klaar om hun sleutels in ontvangst te mogen nemen.
Wij blikken alvast tevreden terug naar de vlotte samenwerking met ons voltallige CORPUSS team om alle appartementen stuk voor stuk, tegen de afgesproken timing af te werken. En het resultaat, ja dat mag er zeker zijn!

Benieuwd naar de afgewerkte appartementen?
Wij bezorgen u graag alle informatie zodat u een weloverwogen keuze kan maken.

Laatste appartementen te koop.

Omgeven in't groen

Brochure aanvragen - Forum Ambrosius

U ontvangt de brochure zo meteen in uw mailbox.

Vlaamse Confederatie Bouw

Ik BEN mee

Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars

Safety my priority

WTCB

Onze klanten aan het woord

StatistiekenCorpuss in cijfers

1989Ons oprichtingsjaar maakt bijna 35 jaar ervaring
246Opgeleverde woningen en projecten
1559Facebook volgers
5862m² groene woonomgeving op Forum Ambrosius

Hou me op de hoogte!

We houden je op de hoogte van alle nieuwtjes en updates binnen Corpuss!