fbpx Trotse hoofdsponsor van Dwars door Geluwe | Corpuss

Trotse hoofdsponsor van Dwars door Geluwe

Terug naar nieuws overzicht
29 mei 2018

Dwars Door Geluwe, naar jaarlijkse traditie de befaamde stratenloop in Geluwe. Mensen van rond of in het dorp troepen massaal samen op straat om te supporteren of om zelf mee te lopen. De lokale verankering is een sterke troef

Na de 25-ste editie, in 2017 stond een nieuw organisatieteam aan het roer. Zij trekken volop de kaart van de vernieuwing, echter met behoud van een aantal karakteristieke eigenschappen van deze stratenloop, die hem zo populair maakt.

Na een verkennend jaar staan we in de startblokken voor een nieuwe editie van deze Geluwse sporthoogdag, die een aantal nieuwigheden in petto zal hebben. Wie zich inschrijft, kan ervoor opteren om een euro meer te betalen die dan naar een Geluws goed doel gaat. Voor elke gedoneerde euro doet DDG er nog een bovenop.

Wij werden gecharmeerd door hun dynamisme. Sporten vormt mensen en brengt mensen samen. Lopen is een sport die als basis kan worden gebruikt voor meerdere sporten en is enorm laagdrempelig. Ondernemen voelt als een topsporter. Dit is hetgeen wij in onze genen dragen. En samen met DDG willen we de jeugd en de mensen van en rond Geluwe laten proeven van deze mooie sport.

Vorig jaar nam Corpuss deel met 2 ploegen aan de groepsinschrijvingen, één op de 7 km en één op de 14km, na het succes van vorig jaar doen we het dit jaar opnieuw! En er is nog meer...

Corpuss en DDG slaan de handen in elkaar. Er werd een overeenkomst gesloten als hoofdsponsor voor een samenwerking op lange termijn.

De 27° editie van DDG gaat door op zaterdag 29 september 2018.

Wil je ook gratis deelnemen via Corpuss?

Vul hier je gegevens in, we houden je verder op de hoogte.

Vlaamse Confederatie Bouw

Ik BEN mee

Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars

Safety my priority

WTCB

Onze klanten aan het woord

StatistiekenCorpuss in cijfers

1989Ons oprichtingsjaar maakt bijna 35 jaar ervaring
246Opgeleverde woningen en projecten
1559Facebook volgers
5862m² groene woonomgeving op Forum Ambrosius

Hou me op de hoogte!

We houden je op de hoogte van alle nieuwtjes en updates binnen Corpuss!