fbpx Licht in Forum Schonekeer, zonder pottekijkers | Corpuss

Licht in Forum Schonekeer, zonder pottekijkers

Terug naar nieuws overzicht
14 december 2017

Een van de belangrijkse vereisten voor een aangename woning is ongetwijfeld voldoende lichtinval. Niemand heeft graag een duistere keuken of woonkamer waar je zowat altijd het licht aan moet knippen. Wie veel licht in huis wil, heeft grote ramen nodig. Maar zeker in de stad is het niet zo evident om nieuwsgierige blikken buiten te houden. Meer licht in huis en in de stad wonen? Ga in Forum Schonekeer wonen!

Het woonproject Forum Schonekeer, midden in het hartje van Lauwe, biedt niet enkel hoog kwalitatief afgewerkte appartementen, maar ook eengezinswoningen. Het forum wordt omarmd door zijn groene omgeving en dit op wandelafstand van het centrum. Het binnehof waar iedereen rustig kan genieten, zorgt ervoor dat we de drukke straten even achter ons laten. Bovendien is de lichtinval hier een grote troef. Kies je ervoor om op de 3de verdieping in een ruime loft te wonen, dan geniet je des te meer van de aanzienlijke lichtinval. Nog meer zelfs, de appartementen zijn voorzien van een ruim zuidgericht terras. Of sla je liever met beide voetjes op de grond, geen nood. De knusse eengezinswoningen zijn voorzien van een tuin en privé garage. Kinderen en kleinkinderen kunnen op een veilige manier buiten spelen en rond fietsen.

 

Forum Schonekeer is momenteel volop in opbouw. Woning A samen met 10 appartementen zullen instapklaar zijn tegen september 2018. Ook benieuwd wat deze gloednieuwe ontwikkeling nog allemaal te bieden heeft? Klink dan hier.

Fase I volop in opbouw

Vlaamse Confederatie Bouw

Ik BEN mee

Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars

Safety my priority

WTCB

Onze klanten aan het woord

StatistiekenCorpuss in cijfers

1989Ons oprichtingsjaar maakt bijna 35 jaar ervaring
246Opgeleverde woningen en projecten
1559Facebook volgers
5862m² groene woonomgeving op Forum Ambrosius

Hou me op de hoogte!

We houden je op de hoogte van alle nieuwtjes en updates binnen Corpuss!