fbpx Investeren in een nieuwbouw woning, een slim idee? | Corpuss

Investeren in een nieuwbouw woning, een slim idee?

Terug naar nieuws overzicht
19 juni 2019

Een eigen woning bouwen betekent een serieuze investering.

Het is dan ook logisch dat heel wat mensen twijfelen tussen een nieuwbouw woning en de aankoop van een bestaande woning. Als je de voor- en nadelen tegen elkaar afweegt, ontdek je al snel de talrijke troeven van een sleutel op de deurwoning, zoals betrouwbaarheid, energie-efficiëntie en fiscale voordelen – om er maar enkele te noemen. Nog niet helemaal overtuigd om te investeren in een nieuwbouwwoning? Lees zeker verder!

Op het eerste gezicht lijkt de aankoop van een bestaande woning goedkoper dan een nieuwbouwproject. Maar heb je bij je afweging wel rekening gehouden met alle elementen?

Als je een bestaande woning koopt, word je in heel wat gevallen geconfronteerd met grote verbouwingswerken die je niet op voorhand had voorzien. Denk maar aan het in orde brengen van de elektriciteit, het isoleren van je zolder of het plaatsen van nieuwe ramen. Het is niet uitzonderlijk dat de kosten zich blijven opstapelen. 
Zo kost het vaak heel wat bloed, zweet en tranen om de verschillende aannemers op elkaar te laten aansluiten en op tijd op de werf te krijgen. En dit met de nodige frustratie achteraf! Problemen die je niet hebt, bij een nieuwbouwproject.

Met méér dan 30 jaar ervaring profileert Corpuss zich zowel op de markt van woningbouw als projectbouwBij Corpuss maken wij steeds vooraf een haalbaarheidsstudie en correcte budgettering op. Er wordt in het begin een vast budget vastgelegd en er is een strikte tijdsspanne. Doordat alles financieel nauwgezet opgevolgd en opgeleverd wordt, kun je wel geld besparen! U weet als klant perfect waar u voor staat. Geen onaangename verrassingen dus.

Of je nu je geld wil investeren in een nieuwbouwwoning om er zelf in te trekken of om slim te beleggen met een maximaal rendement. Het is cruciaal dat je kunt rekenen op een betrouwbare partner die oor heeft voor jouw wensen en die de nodige expertise in de schaal kan werpen om je project tot een goed einde te brengen.

Bij Corpuss kunt u rekenen op een sterk gestuurd team van vaste arbeiders en aannemers die hun stiel met passie uitoefenen. Zij worden dagelijks ondersteund door onze ingenieurs die de werken nauwgezet opvolgen. Zij gaan ter plaatse, sturen, controleren en anticiperen waar nodig. Als klant wordt u permanent op de hoogte gehouden van het verloop van de bouwwerken. Dat betekent één aanspreekpunt, één contract, één controlepion voor álles.

Je moet dus niet bij verschillende bedrijven offertes aanvragen, wat wel het geval is bij de renovatie van een bestaande woning of zelf bouwers. Verschillende aannemers betekent verschillende contracten. De kans dat er al eens iets fout loopt, of de één de andere aanwijst bij gebreken, is uiteraard veel groter.

Je merkt het: of je nu een huis zoekt om zelf in te wonen of een interessante investering, een nieuwbouw woning biedt heel wat voordelen. Wat je verwachtingen ook zijn, Corpuss zet al zijn ervaring in om je te adviseren bij het maken van de juiste keuzes.

Vlaamse Confederatie Bouw

Ik BEN mee

Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars

Safety my priority

WTCB

Onze klanten aan het woord

StatistiekenCorpuss in cijfers

1989Ons oprichtingsjaar maakt bijna 35 jaar ervaring
246Opgeleverde woningen en projecten
1559Facebook volgers
5862m² groene woonomgeving op Forum Ambrosius

Hou me op de hoogte!

We houden je op de hoogte van alle nieuwtjes en updates binnen Corpuss!