fbpx Bouwen met Corpuss - Het moment is nu ! | Corpuss

Bouwen met Corpuss - Het moment is nu !

Terug naar nieuws overzicht
18 februari 2018

Alle lichten op groen voor iedereen die bouwkriebels heeft.

Registratierechten

Dankzij de hervorming van de registratierechten, zal je een extra financiële buffer kunnen aanhouden. Voor iedereen die op het punt staat te bouwen, valt er goed nieuws te rapen. De hervorming van de registratierechten die in Wallonië en Brussel dinds begin dit jaar al een realiteit is, en die Vlaanderen plant voor deze zomer, zal ons allen financiële ademruimte geven. Die vrijgekomen marges kunnen dan gebruikt worden om energiezuinige installaties te overwegen.  

Verplichte verzekering voor aannemers

Tegelijkertijd zal je ook beter beschermd zijn door de verplichte verzekering voor aannemers. Vanaf 1 juli zal de bouwheer ook beter beschermd zijn. De aannemer moet zich dan immers verplicht laten verzekeren voor zijn tienjarige aansprakelijkheid. Dit voor alle risico's verbonden aan de stabiliteit en soliditeit van het gebouw. Ook wij zullen hier het nodige voor doen. Kies je voor de meest kwaliteitsvolle aannemer, kies dan voor Corpuss.

Rentevoet historisch laag

In combinatie met een nog steeds gunstige rentevoet voor hypothecair krediet, oogt de toekomst voor de bouwsector positief.  De Nationale Bank voorziet slechts een beperkte en geleidelijke stijging van de hypotheekrentevoeten van 2% tot 2,5% over de hele periode 2018-2020.

Wacht dus niet om jouw droom waar te maken, realiseer samen met Corpuss jouw ideale nieuwbouwwoning. Vraag vrijblijvend bij ons je offerte aan. Bovendien zorgen wij voor de vakkundige, technische en betaalbare ondersteuning van jouw bouwplannen.

Wij kijken samen met jouw positief naar de toekomst !

Maak je droom waar !

Vlaamse Confederatie Bouw

Ik BEN mee

Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars

Safety my priority

WTCB

Onze klanten aan het woord

StatistiekenCorpuss in cijfers

1989Ons oprichtingsjaar maakt bijna 35 jaar ervaring
246Opgeleverde woningen en projecten
1559Facebook volgers
5862m² groene woonomgeving op Forum Ambrosius

Hou me op de hoogte!

We houden je op de hoogte van alle nieuwtjes en updates binnen Corpuss!