Welkom bij Corpuss

Corpuss Bouw I Project I Vastgoed is een dynamische bouwonderneming met meer dan 30 jaar ervaring binnen de bouwsector. 

Corpuss voert opdrachten uit zowel voor particulieren als voor de openbare en private ondernemingssector. Jullie eigen bouwgrond? Of wil je een huis bouwen op een stuk grond uit ons aanbod? Met een degelijk vakmanschap, een hedendaags verfijnd wooncomfort realiseren wij een duurzame en innoverende thuis

Een woning in de stijl, het afwerkings- en comfortniveau volledig volgens jouw wensen. Corpuss investeert ook in kleine tot middelgrote vastgoedprojecten. Toekomstgericht met oog voor innoverende en duurzame ontwikkelingen realiseren wij al onze vastgoedprojecten.

Daarnaast realiseert Corpuss ook eigen projecten en profileert zich als bouwpromotor binnen de particuliere woonmarkt. Zo hebben we een ruim aanbod van woningen en appartementen op de markt voor jouw om te investeren in vastgoed of een eigen woonst een plek waar het goed is om te leven.

Ons aanbod

Nieuws

Corpuss steunt toneelvoorstelling

30/11/2017

De lokale Landelijke Gilde en KVLV slaan de handen in elkaar. Ze brengen samen het stuk 'De man die nikske kan' van Kamiel Kemels, onder regie van Rik Alliet. Het gaat om een eenmalig en uniek project.

Afgelopen weekend kon je genieten van de eerste voorstellingen in 't Forum te Wervik. Voor enkelen onder hen was het een echte vuurdoop. Onder meer voor Emiel Wastyn, projectleider bij Corpuss, die voor de allereerste keer op de planken stond. Wat een prestatie, hij deed het uitstekend ! Corpuss zorgde als hoofdsponsor alvast voor een financieel duwtje in de rug. We zijn er graag bij met ons team.

 

Wij zijn alvast ethousiast voor de volgende voorstellingen op 8 en 9 decemeber in de gloednieuwe zaal De Knippelare in Kruiseke. Ook zin om een voorstelling bij te wonen? Meer info vind je op Facebook.

Lees meer

Team Corpuss loopt Dwars door Gilde

15/10/2017

Op deze editie van "Dwars door Gilwe" blonk Team Corpuss uit. Op zaterdag 7 oktober stond het vernieuwde Dwars door Gilwe op de kalender met stip genoteerd. Corpuss engageert zich niet enkel als sponsor voor dit evenement, maar kwam ook aan de start met heel wat lopers die de kleuren van Corpuss verdedigden. Een héél enthousiaste groep lopers die de straten van Geluwe eventjes blauw en wit gekleurd hebben.

Dit smaakt naar meer voor volgend jaar!

Lees meer

Hou me op de hoogte!

We houden je op de hoogte van alle nieuwtjes en updates binnen Corpuss!