Over Corpuss

Als projectontwikkelaar situeert Invest Build zich op de markt van de woning- en appartementsbouw. Wij kopen bouwgronden en investeren in kleine tot middelgrote vastgoedprojecten, die kunnen ontwikkeld worden. Met meer dan 30 jaar ervaring garanderen wij U een doordachte architectuur, degelijk vakmanschap en hedendaags verfijnd wooncomfort. Future of living, toekomstgericht, met oog voor innoverende ontwikkelingen en duurzaamheid.

Onze klant staat centraal. Dankzij een persoonlijke opvolging, wordt de klant doorheen het bouwproces vakkundig begeleid en wordt een project afgeleverd op maat van de klant. Investeren in vast goed, een eigen woonst, een plek waar het goed is om te leven. Wij helpen u bij het realiseren van Uw project. Een uitstekende investering met meerwaarde voor Uzelf en voor de toekomst.

Reeds tal van projecten werden gerealiseerd, tot grote tevredenheid van onze klanten. Neem gerust een kijkje in het overzicht van onze realisaties of contacteer ons indien u meer informatie wenst over onze projecten. Met ons in zee gaan is kiezen voor een betrouwbare partner die U deskundig adviseert en U begeleidt doorheen het gehele bouwproces en ook daarna, met service na verkoop!

Algemene aanneming

Je kunt als particulier bij Corpuss terecht voor eengezinswoningen en appartementsbouw. De complexere bouwwerken met moeilijk bekistingswerk, behoren tot onze specialisatie. Traditionele kwaliteit en moderne bouwmethodes worden geïntegreerd in een succesvol bouwproces.

Projectcoördinatie

Bouwen is geen alledaagse gebeurtenis, maar vroeg of laat krijg je ermee te maken. Of je wil zelf een project realiseren, maar hebt hier weinig ervaring mee en wenst bijgestaan te worden door iemand met vakkennis en ervaring. Dit is de uitdaging die Corpuss op zich neemt om in samenwerking met particulier of bedrijf  de volledige opvolging en coördinatie van het bouwproject op zich te nemen. Kortom jouw project wordt onze zorg!

Projectontwikkeling

In het kader van deze activiteit is ons bedrijf steeds op zoek naar mooie locaties en uitdagende kansen, met het oog op de realisatie van toonaangevende projecten.
Corpuss realiseert grote en kleinschalige projecten, van bescheiden appartementsgebouwen tot omvangrijke wooncomplexen, steeds met oog voor stijlvolle architectuur en toegevoegd wooncomfort. Esthetiek, duurzaamheid, kwaliteit en een juiste prijspositionering blijven de belangrijkste uitgangspunten. Alle projecten worden met de nodige zorg en deskundigheid gerealiseerd en tot in de kleinste details afgewerkt.  Met inbegrip van omgevings- en tuinaanleg wordt het project als totaalconcept afgeleverd.
 

Ons team

DesimpelaereRoosZaakvoerder+56 20 66 96
WastynEmielBouwkundig ingenieur+56 20 66 96
WastynJohanZaakvoerder+56 20 66 96

Hou me op de hoogte!

We houden je op de hoogte van alle nieuwtjes en updates binnen Corpuss!