Over Corpuss

Als algemeen aannemer situeert CORPUSS zich op de markt van de woning- en appartementsbouw. Met meer dan 30 jaar ervaring garanderen wij u een doordachte architectuur, degelijk vakmanschap en hedendaags verfijnd wooncomfort. Corpuss uw bouwpartner, toekomstgericht, met oog voor innoverende ontwikkelingen en duurzaamheid.

 

Onze klant staat centraal, zowel als particulier of als bedrijf kan u met Corpuss bouwen. Dankzij een persoonlijke opvolging, wordt de klant doorheen het bouwproces vakkundig begeleid en wordt een project afgeleverd op maat van de klant. Investeren in vastgoed, een eigen woonst, een plek waar het goed is om te leven. Wij helpen u bij het realiseren van jouw project.

Een uitstekende investering met meerwaarde voor uzelf en voor de toekomst.

 

Reeds tal van projecten werden gerealiseerd, tot grote tevredenheid van onze klanten. Met ons in zee gaan is kiezen voor een betrouwbare partner die u deskundig adviseert en u begeleidt doorheen het gehele bouwproces en ook daarna, met service na verkoop.

 

Neem gerust een kijkje in het overzicht van onze realisaties of contacteer ons indien u meer informatie wenst.

Corpuss, uw bouwpartner

Algemene aanneming

Je kunt als particulier bij Corpuss terecht voor het bouwen van uw woning in alle mogelijke stijlen. De complexere bouwwerken met moeilijk bekistingswerk, behoren tot onze specialisatie. Met een sterk, ervaren en goed gestuurd team voeren wij eigenhandig de ruwbouw werken uit. Dit proces coördineren wij volledig zelf. Dankzij onze jarenlange contacten met de beste aannemers kunnen wij een optimale continuïteit verzekeren op de werf. Traditionele kwaliteit en moderne bouwmethodes worden geïntegreerd in een succesvol bouwproces.

Projectcoördinatie

Bouwen is geen alledaagse gebeurtenis, maar vroeg of laat krijg je ermee te maken. Of je wil zelf een project realiseren, maar hebt hier weinig ervaring mee en wenst bijgestaan te worden door iemand met vakkennis en ervaring. Dit is de uitdaging die Corpuss op zich neemt om in samenwerking met particulier of bedrijf de volledige opvolging en coördinatie van het bouwproject op zich te nemen. Kortom jouw project wordt onze zorg!

Projectontwikkeling

In het kader van deze activiteit is ons bedrijf steeds op zoek naar mooie locaties en uitdagende kansen, met het oog op de realisatie van toonaangevende projecten.
Corpuss realiseert grote en kleinschalige projecten, van bescheiden appartementsgebouwen tot omvangrijke wooncomplexen, steeds met oog voor stijlvolle architectuur en toegevoegd wooncomfort. Esthetiek, duurzaamheid, kwaliteit en een juiste prijspositionering blijven de belangrijkste uitgangspunten. Alle projecten worden met de nodige zorg en deskundigheid gerealiseerd en tot in de kleinste details afgewerkt. Met inbegrip van omgevings- en tuinaanleg wordt het project als totaalconcept afgeleverd.
 

Verkoop vastgoed

Naast de samenwerking met ervaren makelaars, kan u bij ons als particulier ook terecht voor de aankoop/verkoop van vastgoed. u koopt in principe rechtstreeks bij de bouwheer. Wat ervoor zorgt dat u bij ons een full-service krijgt. Bovendien zit de communicatie voor u op één lijn, technische- en verkoopafdeling komen samen rond één tafel. Koopt u een woning op plan, dan hebt u bij ons een bijkomend voordeel om nog kleine wijzigingen aan te brengen aan de plannen. Onze ervaren ingenieurs zorgen hierbij voor de nodige technische en deskundige ondersteuning.

Openbare aanbesteding

Naast dit zijn wij ook actief op de openbare aanbestedingsmarkt. Als bouwonderneming bieden wij onze dienstverlening aan voor de overheid. De overheidsopdrachten zorgen voor een positieve commerciële ontwikkeling van onze firma. Hier zijn specifieke regels en procedures van tel. Tal van aanbestedingsdossiers haalden wij binnen en voltooiden deze met succes!

Ons team

WastynLouiseSales & marketing+32 56 20 66 96
DesimpelaereRoosZaakvoerder+32 56 20 66 96
WastynEmielBouwkundig ingenieur+32 56 20 66 96
WastynJohanZaakvoerder+32 56 20 66 96

Hou me op de hoogte!

We houden je op de hoogte van alle nieuwtjes en updates binnen Corpuss!