Nieuws

Trotse hoofdsponsor van Dwars door Geluwe

29/05/2018

Dwars Door Geluwe, naar jaarlijkse traditie de befaamde stratenloop in Geluwe. Mensen van rond of in het dorp troepen massaal samen op straat om te supporteren of om zelf mee te lopen. De lokale verankering is een sterke troef

Na de 25-ste editie, in 2017 stond een nieuw organisatieteam aan het roer. Zij trekken volop de kaart van de vernieuwing, echter met behoud van een aantal karakteristieke eigenschappen van deze stratenloop, die hem zo populair maakt.

Na een verkennend jaar staan we in de startblokken voor een nieuwe editie van deze Geluwse sporthoogdag, die een aantal nieuwigheden in petto zal hebben. Wie zich inschrijft, kan ervoor opteren om een euro meer te betalen die dan naar een Geluws goed doel gaat. Voor elke gedoneerde euro doet DDG er nog een bovenop.

Wij werden gecharmeerd door hun dynamisme. Sporten vormt mensen en brengt mensen samen. Lopen is een sport die als basis kan worden gebruikt voor meerdere sporten en is enorm laagdrempelig. Ondernemen voelt als een topsporter. Dit is hetgeen wij in onze genen dragen. En samen met DDG willen we de jeugd en de mensen van en rond Geluwe laten proeven van deze mooie sport.

Vorig jaar nam Corpuss deel met 2 ploegen aan de groepsinschrijvingen, één op de 7 km en één op de 14km, na het succes van vorig jaar doen we het dit jaar opnieuw! En er is nog meer...

Corpuss en DDG slaan de handen in elkaar. Er werd een overeenkomst gesloten als hoofdsponsor voor een samenwerking op lange termijn.

De 27° editie van DDG gaat door op zaterdag 29 september 2018.

Wil je ook gratis deelnemen via Corpuss?

Vul hier je gegevens in, we houden je verder op de hoogte.

Winnaar terras BBQ

23/05/2018

PROFICIAT aan de winnaars van de terras BBQ!

Roland en Judith raadden met zo'n 4800 m³ het best hoeveel kubieke meters aarde er reeds verdween uit de bouwput Fase II op FORUM SCHONEKEER tijdens de Open Wervendag.

Het juiste antwoord is 5.192,67 m³.

Wij mochten hen vandaag de prijs overhandigen. Nu kunnen zij samen genieten van de zon op hun terras met een lekker stukje vlees op de BBQ.

 

Zij werden op de voet gevolgd door:

David Van Belle 5600 m³

Erna Debels 5800 m³

François Vanlangendonck 5940 m³

 

Dank voor jullie enthousiasme en aan iedereen die deelnam !!!

 

Volg Corpuss op Facebook en kijk uit voor de volgende win-acties...

"Waw leuk! Dat kunnen we zeker gebruiken"

Veel belangstelling voor FORUM SCHONEKEER

07/05/2018

Afgelopen zondag 6 mei 2018 op Open Wervendag, kon je een bezoekje brengen aan FORUM SCHONEKEER te Lauwe. Heel wat bezoekers genoten van een fijne rondleiding doorheen de 1e fase van het project. Het ganse project werd a.d.h.v. beeldmateriaal, een 3D voorstelling & technische uitleg toegelicht. Verder kon je in het infopunt persoonlijke uitleg krijgen of advies inwinnen. Ook de zon was van de partij, er hing een gezellige sfeer over het Forum. Onder de feesttent kon iedereen genieten van een fris drankje en het adembenemende uitzicht over de bouwput van fase 2.

 

Wat fijn om zoveel geïnteresseerden te mogen ontvangen op onze werfplaats. De interesse in het Forum leeft bij jong en oud. Het is duidelijk dat de bouw van dit project, niet zomaar een alledaags project is.

 

Keuze van eigen afwerkingsmaterialen is NU nog mogelijk. Heb je interesse, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen wij hier rekening mee houden voor verdere planning en bestellingen.

De appartementen van Fase 1 zullen instapklaar zijn oktober 2018. Kort daarna volgen de woningen van Fase 2, deze zullen volledig afgewerkt zijn tegen eind 2018 - begin 2019.

 

Toon mijn interesse hier

Bel ons 056 20 66 96

Bereik ons via mail info@corpuss.be

 

Forum Schonekeer, hier kom je écht thuis!

Tot binnenkort

OPEN WERVENDAG Lauwe

12/04/2018

Benieuwd wat we aan het realiseren zijn in de Schonekeerstraat en Lauwbergstraat te Lauwe? Dan is dit je kans !

Op zondag 6 mei stellen wij het project open voor iedereen. 
FORUM SCHONEKEER is een duurzaam inbreidingsproject van 41 woonunits in een gezellige oase van groen nabij de dorpskern, palend aan de Lauwbergstraat en Schonekeerstraat. 

Het project is in volle opbouw, momenteel zijn we volop bezig met de ruwbouwerken van fase I. 10 ruime appartementen met zuidelijk terras en 1 woning.

Komende weken zullen dakwerken op volle toeren lopen en worden ramen geplaatst. We zijn ook reeds gestart aan Fase II, 10 eengezinswoningen met privé garage en zonnige tuin.

Wat zal het snel gaan veranderen.... Wees er snel bij en kies nog zelf je afwerkingsmaterialen. 

Een unieke kans om FORUM SCHONEKEER een keertje van dichtbij te komen bewonderen. Maak tevens kennis met onze bouwexperts en geniet van een gratis drankje.

Tot dan!

WELKOM - ZONDAG 6 MEI 2018 - 10u-17u

Ingang langs Schonekeerstraat 166 8930 Lauwe

Laat ons jouw aanwezigheid weten via het Facebook-event.

 

Meer weten over de appartementen of woningen

Vind de weg naar Forum Schonekeer

OPENDEUR Moorslede

05/04/2018

Kom langs op onze OPENDEUR op ZONDAG 22/04 of ZATERDAG 28/04 van 14u tot 16u en ontdek de laatste, volledig afgewerkte of nog zelf naar keuze af te werken nieuwbouwappartementen!

Op de hoek van de Iepersestraat en de Dadizeelsestraat realiseerde CORPUSS, een project van 8 eigentijdse nieuwbouwappartementen met garage op het gelijkvloer.

Elk appartement heeft zijn eigen unieke indeling. Allen voorzien van een inkomhal, gastentoilet, open leefruimte met keuken / eethoek / zithoek, en praktische keukenberging. Verder heb je ook een slaapkamer, badkamer met inloop douche en lavabo. Ieder woonunit beschikt tevens over een zuidgericht terras. Een lift is aanwezig.

 

Adres: Iepersestraat 1 8890 Moorslede

 

Toon alvast hier je interesse aan ons.

Corpuss op de bowlingbaan

13/03/2018

Dat de boog niet altijd kan gespannen zijn, is een feit.

Afgelopen vrijdag trokken we er met het ganse Corpuss team op uit ! Samen genoten we van een partijtje bowling in het bowlingcomplex Kentucky te Wevelgem.

Op de bouwlingbaan kon iedereen zich ten volle uitleven. De ballen gingen één voor één aan het rollen. We genoten samen met het ganse team van een gezellig avondje vol plezier en leute. 

Dat de arbeiders van Corpuss ballen aan hun lijf hebben, daar is geen twijfel over, maar kunnen ze ook goed gooien met de bowlingballen? Dit konden we van dichtbij aanschouwen.

De ene al wat competitiever dan de andere, we kunnen besluiten dat we allen aan elkaar gewaagd waren. We hebben er allen met volle teugen van genoten !

 

Op naar de volgende team activiteit !

Team activiteit

Samen voor een topscore

Win 2 VIP tickets voor Record Bank E3 Harelbeke

09/03/2018

Ben jij ook gebeten door koers of zou je de koers wel eens van dichtbij willen meebeleven? Dan is dit jouw kans !

Naar jaarlijkse traditie deelt Corpuss 2 VIP tickets uit voor het niet te missen koersevent, Record Bank E3 Harelbeke.

Tijdens deze unieke koersdag kan jij meegenieten van het VIP arragement champagne receptie en walking dinner in Group Ghistelinck Lounge en dit samen met je partner. 

Wat moet je hiervoor doen? Via de Facebook pagina van Corpuss loopt momenteel een wedstrijd. LIKE DEEL RAAD & WIN  

Bekijk het filmpje van de bekende renner Tim Declercq, profrenner bij Quick-Step Floors Cycling Team. Hij gaat voor ons op de rollen en heeft hierbij een vraag...

Waag jij je ook aan een gokje?

Volg zorgvuldig de stappen op het Facebook bericht om in aanmerking te komen voor deze 2 VIP tickets. 

Succes en tot in Harelbeke !

Bouwen met Corpuss - Het moment is nu !

18/02/2018

Alle lichten op groen voor iedereen die bouwkriebels heeft.

Registratierechten

Dankzij de hervorming van de registratierechten, zal je een extra financiële buffer kunnen aanhouden. Voor iedereen die op het punt staat te bouwen, valt er goed nieuws te rapen. De hervorming van de registratierechten die in Wallonië en Brussel dinds begin dit jaar al een realiteit is, en die Vlaanderen plant voor deze zomer, zal ons allen financiële ademruimte geven. Die vrijgekomen marges kunnen dan gebruikt worden om energiezuinige installaties te overwegen.  

Verplichte verzekering voor aannemers

Tegelijkertijd zal je ook beter beschermd zijn door de verplichte verzekering voor aannemers. Vanaf 1 juli zal de bouwheer ook beter beschermd zijn. De aannemer moet zich dan immers verplicht laten verzekeren voor zijn tienjarige aansprakelijkheid. Dit voor alle risico's verbonden aan de stabiliteit en soliditeit van het gebouw. Ook wij zullen hier het nodige voor doen. Kies je voor de meest kwaliteitsvolle aannemer, kies dan voor Corpuss.

Rentevoet historisch laag

In combinatie met een nog steeds gunstige rentevoet voor hypothecair krediet, oogt de toekomst voor de bouwsector positief.  De Nationale Bank voorziet slechts een beperkte en geleidelijke stijging van de hypotheekrentevoeten van 2% tot 2,5% over de hele periode 2018-2020.

Wacht dus niet om jouw droom waar te maken, realiseer samen met Corpuss jouw ideale nieuwbouwwoning. Vraag vrijblijvend bij ons je offerte aan. Bovendien zorgen wij voor de vakkundige, technische en betaalbare ondersteuning van jouw bouwplannen.

Wij kijken samen met jouw positief naar de toekomst !

Maak je droom waar !

Zalig Kerstfeest en gelukkig nieuwjaar!

23/12/2017

Corpuss wenst jullie alvast een prettig eindejaar! Willen jullie 2018 inzetten met nieuwe woon- of investeringsplannen? Aarzel dan zeker niet om met ons contact op te nemen.

Licht in Forum Schonekeer, zonder pottekijkers

14/12/2017

Een van de belangrijkse vereisten voor een aangename woning is ongetwijfeld voldoende lichtinval. Niemand heeft graag een duistere keuken of woonkamer waar je zowat altijd het licht aan moet knippen. Wie veel licht in huis wil, heeft grote ramen nodig. Maar zeker in de stad is het niet zo evident om nieuwsgierige blikken buiten te houden. Meer licht in huis en in de stad wonen? Ga in Forum Schonekeer wonen!

Het woonproject Forum Schonekeer, midden in het hartje van Lauwe, biedt niet enkel hoog kwalitatief afgewerkte appartementen, maar ook eengezinswoningen. Het forum wordt omarmd door zijn groene omgeving en dit op wandelafstand van het centrum. Het binnehof waar iedereen rustig kan genieten, zorgt ervoor dat we de drukke straten even achter ons laten. Bovendien is de lichtinval hier een grote troef. Kies je ervoor om op de 3de verdieping in een ruime loft te wonen, dan geniet je des te meer van de aanzienlijke lichtinval. Nog meer zelfs, de appartementen zijn voorzien van een ruim zuidgericht terras. Of sla je liever met beide voetjes op de grond, geen nood. De knusse eengezinswoningen zijn voorzien van een tuin en privé garage. Kinderen en kleinkinderen kunnen op een veilige manier buiten spelen en rond fietsen.

 

Forum Schonekeer is momenteel volop in opbouw. Woning A samen met 10 appartementen zullen instapklaar zijn tegen september 2018. Ook benieuwd wat deze gloednieuwe ontwikkeling nog allemaal te bieden heeft? Klink dan hier.

Fase I volop in opbouw

Hou me op de hoogte!

We houden je op de hoogte van alle nieuwtjes en updates binnen Corpuss!