Nieuws

Corpuss op de bowlingbaan

13/03/2018

Dat de boog niet altijd kan gespannen zijn, is een feit.

Afgelopen vrijdag trokken we er met het ganse Corpuss team op uit ! Samen genoten we van een partijtje bowling in het bowlingcomplex Kentucky te Wevelgem.

Op de bouwlingbaan kon iedereen zich ten volle uitleven. De ballen gingen één voor één aan het rollen. We genoten samen met het ganse team van een gezellig avondje vol plezier en leute. 

Dat de arbeiders van Corpuss ballen aan hun lijf hebben, daar is geen twijfel over, maar kunnen ze ook goed gooien met de bowlingballen? Dit konden we van dichtbij aanschouwen.

De ene al wat competitiever dan de andere, we kunnen besluiten dat we allen aan elkaar gewaagd waren. We hebben er allen met volle teugen van genoten !

 

Op naar de volgende team activiteit !

Team activiteit

Samen voor een topscore

Win 2 VIP tickets voor Record Bank E3 Harelbeke

09/03/2018

Ben jij ook gebeten door koers of zou je de koers wel eens van dichtbij willen meebeleven? Dan is dit jouw kans !

Naar jaarlijkse traditie deelt Corpuss 2 VIP tickets uit voor het niet te missen koersevent, Record Bank E3 Harelbeke.

Tijdens deze unieke koersdag kan jij meegenieten van het VIP arragement champagne receptie en walking dinner in Group Ghistelinck Lounge en dit samen met je partner. 

Wat moet je hiervoor doen? Via de Facebook pagina van Corpuss loopt momenteel een wedstrijd. LIKE DEEL RAAD & WIN  

Bekijk het filmpje van de bekende renner Tim Declercq, profrenner bij Quick-Step Floors Cycling Team. Hij gaat voor ons op de rollen en heeft hierbij een vraag...

Waag jij je ook aan een gokje?

Volg zorgvuldig de stappen op het Facebook bericht om in aanmerking te komen voor deze 2 VIP tickets. 

Succes en tot in Harelbeke !

Bouwen met Corpuss - Het moment is nu !

18/02/2018

Alle lichten op groen voor iedereen die bouwkriebels heeft.

Registratierechten

Dankzij de hervorming van de registratierechten, zal je een extra financiële buffer kunnen aanhouden. Voor iedereen die op het punt staat te bouwen, valt er goed nieuws te rapen. De hervorming van de registratierechten die in Wallonië en Brussel dinds begin dit jaar al een realiteit is, en die Vlaanderen plant voor deze zomer, zal ons allen financiële ademruimte geven. Die vrijgekomen marges kunnen dan gebruikt worden om energiezuinige installaties te overwegen.  

Verplichte verzekering voor aannemers

Tegelijkertijd zal je ook beter beschermd zijn door de verplichte verzekering voor aannemers. Vanaf 1 juli zal de bouwheer ook beter beschermd zijn. De aannemer moet zich dan immers verplicht laten verzekeren voor zijn tienjarige aansprakelijkheid. Dit voor alle risico's verbonden aan de stabiliteit en soliditeit van het gebouw. Ook wij zullen hier het nodige voor doen. Kies je voor de meest kwaliteitsvolle aannemer, kies dan voor Corpuss.

Rentevoet historisch laag

In combinatie met een nog steeds gunstige rentevoet voor hypothecair krediet, oogt de toekomst voor de bouwsector positief.  De Nationale Bank voorziet slechts een beperkte en geleidelijke stijging van de hypotheekrentevoeten van 2% tot 2,5% over de hele periode 2018-2020.

Wacht dus niet om jouw droom waar te maken, realiseer samen met Corpuss jouw ideale nieuwbouwwoning. Vraag vrijblijvend bij ons je offerte aan. Bovendien zorgen wij voor de vakkundige, technische en betaalbare ondersteuning van jouw bouwplannen.

Wij kijken samen met jouw positief naar de toekomst !

Maak je droom waar !

Zalig Kerstfeest en gelukkig nieuwjaar!

23/12/2017

Corpuss wenst jullie alvast een prettig eindejaar! Willen jullie 2018 inzetten met nieuwe woon- of investeringsplannen? Aarzel dan zeker niet om met ons contact op te nemen.

Licht in Forum Schonekeer, zonder pottekijkers

14/12/2017

Een van de belangrijkse vereisten voor een aangename woning is ongetwijfeld voldoende lichtinval. Niemand heeft graag een duistere keuken of woonkamer waar je zowat altijd het licht aan moet knippen. Wie veel licht in huis wil, heeft grote ramen nodig. Maar zeker in de stad is het niet zo evident om nieuwsgierige blikken buiten te houden. Meer licht in huis en in de stad wonen? Ga in Forum Schonekeer wonen!

Het woonproject Forum Schonekeer, midden in het hartje van Lauwe, biedt niet enkel hoog kwalitatief afgewerkte appartementen, maar ook eengezinswoningen. Het forum wordt omarmd door zijn groene omgeving en dit op wandelafstand van het centrum. Het binnehof waar iedereen rustig kan genieten, zorgt ervoor dat we de drukke straten even achter ons laten. Bovendien is de lichtinval hier een grote troef. Kies je ervoor om op de 3de verdieping in een ruime loft te wonen, dan geniet je des te meer van de aanzienlijke lichtinval. Nog meer zelfs, de appartementen zijn voorzien van een ruim zuidgericht terras. Of sla je liever met beide voetjes op de grond, geen nood. De knusse eengezinswoningen zijn voorzien van een tuin en privé garage. Kinderen en kleinkinderen kunnen op een veilige manier buiten spelen en rond fietsen.

 

Forum Schonekeer is momenteel volop in opbouw. Woning A samen met 10 appartementen zullen instapklaar zijn tegen september 2018. Ook benieuwd wat deze gloednieuwe ontwikkeling nog allemaal te bieden heeft? Klink dan hier.

Fase I volop in opbouw

Corpuss steunt toneelvoorstelling

30/11/2017

De lokale Landelijke Gilde en KVLV slaan de handen in elkaar. Ze brengen samen het stuk 'De man die nikske kan' van Kamiel Kemels, onder regie van Rik Alliet. Het gaat om een eenmalig en uniek project.

Afgelopen weekend kon je genieten van de eerste voorstellingen in 't Forum te Wervik. Voor enkelen onder hen was het een echte vuurdoop. Onder meer voor Emiel Wastyn, projectleider bij Corpuss, die voor de allereerste keer op de planken stond. Wat een prestatie, hij deed het uitstekend ! Corpuss zorgde als hoofdsponsor alvast voor een financieel duwtje in de rug. We zijn er graag bij met ons team.

 

Wij zijn alvast ethousiast voor de volgende voorstellingen op 8 en 9 decemeber in de gloednieuwe zaal De Knippelare in Kruiseke. Ook zin om een voorstelling bij te wonen? Meer info vind je op Facebook.

Corpuss op de planken !

Team Corpuss loopt Dwars door Gilde

15/10/2017

Op deze editie van "Dwars door Gilwe" blonk Team Corpuss uit. Op zaterdag 7 oktober stond het vernieuwde Dwars door Gilwe op de kalender met stip genoteerd. Corpuss engageert zich niet enkel als sponsor voor dit evenement, maar kwam ook aan de start met heel wat lopers die de kleuren van Corpuss verdedigden. Een héél enthousiaste groep lopers die de straten van Geluwe eventjes blauw en wit gekleurd hebben.

Dit smaakt naar meer voor volgend jaar!

Corpuss bouwt mee aan de toekomst!

12/10/2017

Minister Vandeurzen heeft gisteren de eerste steen gelegd voor het nieuwe kinderdagverblijf De Braamrakkertjes in Deerlijk. Het gebouw, waar 44 kinderen opgevangen zullen kunnen worden, komt op de site van het voormalige zwembad Gaverbad. Kinderopvang H. Hart Kortrijk investeert 1,2 miljoen euro, de helft daarvan zijn subsidies.

 

Project in Staden kan rekenen op veel aandacht!

17/09/2017

Corpuss heeft de plannen klaar voor een gloednieuw appartementsgebouw op de hoek van de Statiestraat en de Kapelleriestraat, in het centrum van Staden.

De huidige gebouwen gaan er dit najaar tegen de vlakte en in de plaats komt tegen eind 2018 een appartementsgebouw met vier bouwlagen en een ondergrondse parkeergarage. Het gebouw omvat vijftien koopappartementen en twee commerciële ruimtes op het gelijkvloers. Een van die ruimtes wordt alvast ingenomen door een nieuw kantoor van landmeter Geomex.

Ondergronds zijn 22 parkeerplaatsen, bergingen en een fietsenstalling voor zestien fietsen voorzien. Dit project kon op de nodige aandacht rekenen in de pers, lees hier het artikel.

De werken in Forum Schonekeer zijn gestart!

03/04/2017

Deze week zijn de werken in Forum Schonekeer van start gegaan. De woningen van Fase 1 worden opgeleverd in 2017. Bekijk hier alvast enkele foto's van de gestarte werken. het volledige aanbod van alle woonunits kun je hier terugvinden.

Hou me op de hoogte!

We houden je op de hoogte van alle nieuwtjes en updates binnen Corpuss!