fbpx Belrio Menen Open Wervendag | Corpuss

Belrio Menen Open Wervendag

Terug naar nieuws overzicht
6 juni 2024

Terugblik op een geslaagde Open Wervendag

Wat een fantastische dag hebben we gehad op de Open Wervendag in onze gigantische bouwput in de Rijselstraat in Menen. Dit indrukwekkende project, Belrio, dat volop in ontwikkeling is, trok een grote menigte van nieuwsgierige bezoekers en bouwenthousiastelingen aan.

De bouw van een kelder -2 is een zeldzaam en fascinerend proces dat we met CORPUSS niet elke dag uitvoeren. Deze unieke kans om de bouwput van dichtbij te bekijken, werd met beide handen aangegrepen door onze bezoekers. De vrije toegang en warme welkom zorgden voor heel wat positieve reacties.

Nieuwbouwproject Belrio in Menen omvat 13 gloednieuwe appartementen en 4 handelsruimtes, aangevuld met meerdere ondergrondse garages op niveaus -1 en -2. In de naburige Kerkstraat worden daarnaast 3 nieuwe gezinswoningen gerealiseerd. Deze diverse ontwikkelingen trokken een breed scala aan geïnteresseerden aan, van bouwliefhebbers die op zoek waren naar nieuwe inzichten, tot mensen die overwegen deel uit te maken van ons dynamische bouwteam, en natuurlijk potentiële kopers van de nieuwbouwappartementen. Er zijn 5 van de 13 appartementen reeds verkocht. 1 woning en 1 handelsruimte zijn verkocht.

Tijdens de rondleidingen kregen de bezoekers uitleg over de verschillende fase in het bouwproces van de kelder. Ze konden ook de bouwplannen inkijken en kregen gedetailleerde uitleg over hoe hun toekomstige appartement of winkel eruit zal zien. Onze medewerkers stonden klaar om alle vragen te beantwoorden en maakten graag tijd voor persoonlijke gesprekken. Dit directe contact werd zeer gewaardeerd en zorgde voor veel enthousiasme onder de bezoekers.

De dag verliep vlot en de sfeer was fantastisch. De aangepaste veiligheidsmaatregelen werden nageleefd en een stevig opgebouwde trap bood een veilige manier om de 6,5 meter diepe bouwput te betreden. Dit zorgde ervoor dat iedereen comfortabel en veilig de toekomstige woonsite kon verkennen.

We willen graag onze oprechte dank uitspreken aan alle bezoekers voor hun belangstelling en enthousiasme, evenals aan ons geweldige bouwteam en de medewerkers van Invest Build voor hun inzet en gastvrijheid. Ook de archeologen die fascinerende uitleg gaven over de bijzondere vondsten op de site. Hun expertise en verhalen brachten extra diepgang en interesse bij onze bezoekers.

De ruwbouwwerken door CORPUSS gaan door en we kijken ernaar uit om de appartementen en ondergrondse garages verder te zien verrijzen.

Vlaamse Confederatie Bouw

Ik BEN mee

Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars

Safety my priority

WTCB

Onze klanten aan het woord

StatistiekenCorpuss in cijfers

1989Ons oprichtingsjaar maakt bijna 35 jaar ervaring
246Opgeleverde woningen en projecten
1559Facebook volgers
5862m² groene woonomgeving op Forum Ambrosius

Hou me op de hoogte!

We houden je op de hoogte van alle nieuwtjes en updates binnen Corpuss!